konsept
MYK Restoran
MYK Restoran, Mehmet Yalçınkaya ve ekibinin bulunduğumuz coğrafyanın değerli ürünlerini harmanlayarak oluşturduğu, özgün, leziz, nitelikli ve farklı imza yemekleri ile buluştuğunuz, mevsimsel döngülerde sürekli yenilenen bir menüye sahiptir.
Ürün Odaklı Menü
MYK Restoran mevsiminde nitelikli ürünler ile yapılan yemeklerin ve topraktan sofraya konseptinin adresidir. Bu sebeple ürünün taze ve mevsiminde tüketilmesi amacıyla dönemsel değişen menümüz dinamik, sağlıklı ve lezzetli yemekleri ziyaretçilerimizle buluşturur.
Hizmet Odaklı Yaklaşım
İşini tutku, profesyonellik, insan odaklı yaklaşımla yapan MYK Akademi mezunları tarafından verilen hizmet ile MYK restoran mutfakta üretileni sofralara nitelikli bir yaklaşımla sunar.
Sürdürülebilir bir dünya için buradayız…
Sürdürülebilir tüketim için dünya kaynaklarının nitelikli tüketiminin mutfakta sıfır atık ile başladığına inanıyoruz. Doğal yaşama verilen zararı en aza indirgemek için mutfakta ürünün en iyi ve efektif biçimde kullanımını sağlıyor ve geleceğe dair çalışanlarımızdan başlayıp misafirlerimize uzanan halkada atık yönetimi için yaratılacak farkındalığa öncü oluyoruz.
Ar-Ge & Ür-Ge
Üründen başlayan menüye uzanan süreci sürekli araştırma, geliştirme, deneyimleme ile zenginleştirerek gastronomide katma değer yaratmayı hedefliyoruz.
Chef's Table
Size özel gecelerde, yemeğin hikâyelerini ritüellerle birleştirdiğimiz özel sunumlu imza yemekleri ile Chef’s Table düzenliyoruz.
Atmosfer
MYK Restoran dinamik, minimalist ve özgün dekorasyonunun yanı sıra, sanatçıların eserleri için bir sergi alanı olarak da kullanılan koridorları ile “gastrosanat” kavramını mekân ile özdeşleştirmiş bir yaklaşım sunar.